Orthomoleculair therapeut Purmerend

  • Behandelplan op maat
  • Praktijk met brede kennis en ervaring
  • Fysieke en psychische sessies

Orthomoleculair therapeut in Purmerend

Ben je op zoek naar een ervaren orthomoleculair therapeut in Purmerend? Dan ben je bij Praktijk Zielsgeluk op de juiste plek. Onze praktijk ligt in het centrum van Purmerend en is gespecialiseerd in orthomoleculaire en natuurlijke geneeskunde. Wij bieden een persoonlijk behandelplan dat is afgestemd op jouw doelen. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

natasja

Wil je van je fysische klachten af?


Een gespecialiseerd orthomoleculair therapeut bij een kleinschalige praktijk in Purmerend

Als orthomoleculair therapeut staan we in onze kleinschalige praktijk in Purmerend klaar om jou zo goed mogelijk te begeleiden. Orthomoleculaire therapie is gericht op voeding, waarbij we je helpen zoveel mogelijk nuttige voedingsstoffen binnen te krijgen en zo min mogelijk schadelijke (voedings)stoffen. We kijken daarbij vooral naar het geschikte aantal en de geschikte soorten vitamines en mineralen voor jouw lichaam. Je zult je dankzij orthomoleculaire therapie een stuk fitter en energieker voelen en een sterker immuunsysteem krijgen.


natasja-en-bob

Ook voor fysieke therapie ben je welkom

Orthomoleculaire therapie is een onderdeel van natuurgeneeskunde. Je kunt bij onze praktijk in Purmerend terecht voor een afspraak met een orthomoleculair therapeut, maar ook voor diverse fysieke behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan triggerpointmassages of voetreflexzonetherapie. Ook als je last hebt van chronische pijnen bieden we de juiste therapie aan, namelijk medische lichttherapie. Deze therapie stimuleert het eigen herstel van het lichaam door snel nieuwe stamcellen aan te maken. Wij vertellen je hier graag meer over.


Maak gelijk een afspraak

Ben je ervan overtuigd dat onze orthomoleculair therapeut in Purmerend jou kan helpen? Wacht dan niet langer en maak direct een eerste afspraak. Dit doe je telefonisch via 06-40806851 (Natasja) of 06-19729253 (Bob), per e-mail via info@praktijkzielsgeluk.nl of door het contactformulier in te vullen. Neem uiteraard ook contact met ons op als je vragen hebt of meer informatie wenst.

Agenda

Gratis online Webinar "Cel Gezondheid" woensdagavond 12-01, dinsdagavond 25-01 en woensdagavond 09-02

Lees meer -->

Klank- helingavond woensdagavond 19-01 en donderdagavond 17-02

Lees meer -->

Mindfulness cursus start maandagavond 10-01 en Online dinsdagavond 11-01

Lees meer -->