Darmtherapeut Purmerend

  • Behandelplan op maat
  • Praktijk met brede kennis en ervaring
  • Fysieke en psychische sessies

Darmtherapeut in Purmerend

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren darmtherapeut in Purmerend? Dan ben je bij Praktijk Zielsgeluk op de juiste plek. Onze praktijk is gespecialiseerd in natuurgeneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde, waaronder darmtherapie. Met onze behandeling op maat krijg je jouw darmproblemen snel onder controle.

natasja

Wil je van je fysische klachten af?


Hoe onze darmtherapeut in Purmerend je kan helpen

Gezonde darmen zijn ontzettend belangrijk voor je algemene gezondheid. Ze dragen bij aan een sterk immuunsysteem, een gezonde hormonale balans en de vertering van je voedsel. Darmen die niet goed functioneren, kunnen vervelende klachten veroorzaken als obstipatie, winderigheid en zelfs ontstekingen, hoofdpijn en vermoeidheid. Onze darmtherapeut in Purmerend onderzoekt jouw klachten uitgebreid en geeft vervolgens een passende behandeling. De behandeling kan bijvoorbeeld gericht zijn op voeding of het omgaan met emoties en stress. Ook psychische klachten kunnen namelijk darmproblemen veroorzaken.


natasja-en-bob

Kom van je fysieke klachten af

Je kunt bij onze praktijk in Purmerend niet alleen terecht voor een afspraak met een darmtherapeut, maar ook voor behandelingen van andere fysieke klachten. Heb je bijvoorbeeld last van chronische pijn? Dan bieden we medische lichttherapie aan die 24 uur pijnverlichting biedt en herstel bevordert. Ook wanneer je bijvoorbeeld last hebt van recidiverende blaasontsteking helpen we je met een behandeling op maat.


Maak snel een afspraak

Kom snel van je darmproblemen af door behandelingen te volgen bij onze darmtherapeut in Purmerend. Onze behandelingen helpen je lichamelijk meer in balans te komen en weer lekkerder in je vel te zitten. Wil je een afspraak maken of heb je nog vragen? Bel dan naar 06-40806851 (Natasja) of 06-19729253 (Bob) of stuur een e-mail naar info@praktijkzielsgeluk.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen.

Agenda

Gratis online Webinar "Cel Gezondheid" donderdagavond 03-06, woensdagavond 09-06, dinsdagavond 15-06

Lees meer -->

Klank- helingavond

Lees meer -->

Mindfulness cursus start maandagavond 14-06

Lees meer -->