Voetreflex tijdens zwangerschap

Al is zwangerschap geen ziekte, toch kunnen er tijdens de zwangerschap hinderlijke klachten ontstaan. Veel van deze klachten kunnen zonder enig bezwaar met een speciaal op zwangerschap gerichte voetreflexzone massage behandeld worden. Het is een aangename, milde niet-toxische behandelmethode die tevens voor een goede doorbloeding van het gehele lichaam zorgt en een heerlijke ontspanning met zich mee kan brengen, waar niet alleen de moeder maar ook het kind baat bij heeft. Door ervaring is gebleken dat voetreflexzone therapie tijdens de hele zwangerschapsperiode veel goeds kan doen. Bij een risico zwangerschap ligt de beslissing voor een behandeling bij een arts of verloskundige. Tijdens de zwangerschap kunnen klachten ontstaan zoals: aanhoudende misselijkheid, beginnende hoge bloeddruk, aanhoudende verkoudheid, spataderen en aambeien, vocht vasthouden, rug- , heup-, lies- en bekkenklachten, zwangerschapsdiabetes en steeds terugkerende blaasontsteking kunnen heel goed met deze speciale voetreflexzone massage behandeld worden.

Voetreflexzone therapie als de zwangerschap lang op zich laat wachten

Je kunt deze speciale voetreflexzone massage al toepassen, voordat je zwanger bent of wanneer een zwangerschap wat langer op zich laat wachten. Ook de man behandelen met voetreflexzone massage kan in dit geval heel positief zijn.

Voetreflex tijdens bevalling of als de weeën maar niet op gang komen

Ook tijdens de bevalling kan men baat hebben bij een speciale voetreflexzone behandeling. Een voorbeeld hiervan is dat de vliezen gebroken zijn maar de weeën niet op gang komen.

Voetreflexologie bij baby’s

Baby’s vinden het heerlijk om gemasseerd te worden. Ze staan nog erg open en reageren daardoor heel snel op een behandeling. De behandeling is dan ook maar heel kort. Voetreflexologie kan helpen bij onrustige baby’s, huilbaby’s, maar ook als de kinderen vaak verkouden zijn, reflux of oorontsteking hebben, of last hebben van darmkrampjes.

Meer informatie over voetreflex:

  • Informatie voetreflextherapie, klik dan hier
  • Voetreflexcursus, klik dan hier
  • Voetreflex na de bevalling, klik dan hier
  • Voorbeelden te behandelen klachten, klik dan hier
  • Als u interesse heeft of vragen, kunt u bellen naar 06-40806851, 06-19729253 of e-mailen naar info@praktijkzielsgeluk.nl

 

Agenda

Online Webinar Cel Gezondheid dinsdagavond 08-04

Lees meer -->

Klank- helingavond donderdagavond 15-04

Lees meer -->

Mindfulness cursus start maandagavond 26-04

Lees meer -->