Relatietherapie

Relatietherapie in Purmerend

Werk aan je relatie met behulp van relatietherapie bij Praktijk Zielsgeluk in Purmerend. In een reeks sessies doorgronden we de problemen in jullie relatie en bieden we inzichten en handvaten om deze aan te pakken en op te lossen. Het is daarbij altijd het doel om jullie dichter tot elkaar te laten komen.

Wanneer relatietherapie in onze praktijk in Purmerend zinvol is

In iedere relatie kunnen irritaties, spanningen, misverstanden en onenigheden voorkomen. Dit is normaal en hoeft niet te wijzen op een ongezonde of mislukte relatie. Wanneer partners echter in hun relatie tegen problemen aanlopen waar zij zelf niet meer weten uit te komen, kan er een vicieuze cirkel ontstaan. Op zo’n moment kan relatietherapie in onze praktijk in Purmerend uitkomst bieden. Relatietherapie is zeker niet (alleen) bedoeld als laatste strohalm; het kan juist heel goed dienen als middel tot verdieping van een relatie!

Maak samen een afspraak

Relatietherapie bij onze praktijk in Purmerend biedt ieder en jullie samen (nieuwe) mogelijkheden om anders naar jezelf, elkaar en je relatie te kijken. De therapie is geschikt voor koppels en individuele partners die zich in diverse relatieprobleemgebieden herkennen. Als je interesse of vragen hebt, kun je bellen naar 06-40806851 (Natasja) of 06-19729253 (Bob) of stuur een e-mail naar info@praktijkzielsgeluk.nl. Wellicht is een van onze andere psychotherapieën of cursussen ook interessant voor jou of je partner, zoals therapie voor hooggevoeligheid of coaching in bewustzijn. Vraag hierover gerust meer informatie bij ons aan.

Agenda

Gratis online Webinar "Cel Gezondheid" woensdagavond 12-01, dinsdagavond 25-01 en woensdagavond 09-02

Lees meer -->

Klank- helingavond woensdagavond 19-01 en donderdagavond 17-02

Lees meer -->

Mindfulness cursus start maandagavond 10-01 en Online dinsdagavond 11-01

Lees meer -->