Psychotherapie

Psychosociaal therapeut in Purmerend

Ben je op zoek naar een ervaren psychosociaal therapeut in Purmerend? Bij Praktijk Zielsgeluk, in het centrum van Purmerend, ben je op de juiste plek. Psychotherapie is gericht op mind-stressreductie en geeft inzichten vanuit bewuste en onbewuste patronen. Het is meer dan ‘gewoon praten’: je leert onder andere wat je zelf kunt doen om je klachten te verminderen of zo in bewustzijn te veranderen, dat de klachten niet meer bestaan.

Kom van diverse psychische problemen af met behulp van een psychosociaal therapeut in Purmerend

De werkzaamheid van psychotherapie is in wetenschappelijk onderzoek bij diverse stoornissen aangetoond. Zo blijkt psychotherapie onder andere effectief bij depressies, angststoornissen, gedrags- en eetstoornissen. De therapie kan verder behulpzaam zijn na een traumatische gebeurtenis, bij onbegrepen lichamelijke klachten of bij relatieproblemen.

Haal het meeste uit de therapie

Psychotherapie werkt alleen wanneer je zelf actief meewerkt aan de therapie. Er wordt verwacht dat je eerlijk vertelt wat er in je omgaat, wat je denkt en voelt. Verder is het nodig dat je ook buiten de gesprekken met je psychosociaal therapeut in Purmerend met de therapie ‘bezig’ bent, door bijvoorbeeld over bepaalde zaken na te denken, of door gevoelens en gedachten te noteren.

Integrale psychosociale therapie

Bij integrale psychosociale therapie wordt de therapie afgestemd op de persoon. Daarbij kan het zijn dat de psychosociaal therapeut in Purmerend diverse therapieën combineert voor een optimaal resultaat. Er kunnen diversie therapievormen worden ingezet, zoals coaching, NLP, Sociaal Panorama, cognitieve gedragstherapie, Bevrijd Jezelf-therapie en RET. Het effect daarvan wordt dikwijls versterkt in combinatie met therapeutische trance (hypnotherapie). Je kunt in onze praktijk in Purmerend terecht voor diverse soorten steun van de psychsociaal therapeut, namelijk:

Neem nu contact met ons op

Samen met onze psychosociaal therapeut in Purmerend werk je door middel van een persoonlijk behandelplan aan het verminderen of het compleet verhelpen van je psychische problemen. Heb je hier interesse in? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-40806851 (Natasja) of 06-19729253 (Bob) of door een e-mail te sturen naar info@praktijkzielsgeluk.nl. We maken graag kennis met je.

Agenda

Gratis online Webinar "Cel Gezondheid" woensdagavond 12-01, dinsdagavond 25-01 en woensdagavond 09-02

Lees meer -->

Klank- helingavond woensdagavond 19-01 en donderdagavond 17-02

Lees meer -->

Mindfulness cursus start maandagavond 10-01 en Online dinsdagavond 11-01

Lees meer -->