HSP (Hooggevoeligheid)

Natasja, integraal psychosociaal therapeut, begeleidt volwassenen en kinderen op het gebied van hooggevoeligheid en/of het herstellen van balans. Ik gebruik hiervoor mijn opleidingen/kennis, voedingsadviezen, heling en de opgedane kennis tijdens mijn eigen zoektocht en mijn eigen ervaringen op het gebied van hooggevoeligheid.

Ondanks dat ieder persoon uniek is en zijn of haar eigen weg naar balans moet vinden, werkt het vaak ondersteunend om er met iemand over te praten, inzicht te verwerven op verschillende vlakken en tips en begeleiding te krijgen in je zoektocht naar en in het houden van balans. Ook blijkt de MIR-methode, reflexologie en klanktherapie heel effectief te werken bij hooggevoelige personen.

In de consulten staat de cliënt(e) centraal met de hulpvraag en zal ik behalve het bieden van een luisterend oor en het delen van ervaringen, ook zaken bespreken als (h)erkennen van de o.a. de fijngevoeligheid en gaan we in het consult o.a. hebben over het vinden en behouden van een juiste balans en energie, juiste voeding, hoe behandel je je eigen chakra’s, juiste ademhaling, schoonmaken van je eigen aura, etc.

De heling en begeleiding zijn complementair/aanvullend aan andere vormen van therapie en de reguliere zorg. Het kan naast andere behandelingen en medicatie plaatsvinden.

Hoe begeleidt Natasja hoogsensitieve kinderen (eveneens volwassenen)?

Natasja neemt contact op met de ziel hoe het kind (of volwassene) het beste begeleidt kan worden. Veelal is het nodig dat aan de aarding en de aura wordt gewerkt, emoties, en eventuele daarop volgende gevolgen (b.v. allergieën), etc.

Resultaat is al in het consult voelbaar/merkbaar

Wil je meer informatie over HSP (hooggevoeligheid)?, klik dan hier voor meer informatie.

Als u interesse heeft of vragen, kunt u bellen naar 06-40806851, 06-19729253 of e-mailen naar info@praktijkzielsgeluk.nl

Psycho sociale therapeutische steun (hulp bij emotionele en mentale klachten):

  • Coaching, klik dan: hier.
  • Kinder coach(ing), klik dan: hier.
  • EMDR = traumaverwerking, klik dan: hier.
  • Hypnotherapie, klik dan: hier.
  • NLP (neurolignuistische psychologie), klik dan: hier.
  • Regressietherapie, klik dan: hier voor meer informatie.
  • Relatiethapie/relatiecoaching, meer info. klik dan: hier./li>
  • Rouw- en verliesverwerking, klik dan: hier.

Cursussen en workshops:

  • Meditatie en mindfulness cursus, klik dan: hier.
  • Wie zijn de therapeuten bij Praktijk Zielsgeluk? Klik hier voor meer informatie.

Agenda

Online Webinar Cel Gezondheid dinsdagavond 08-04

Lees meer -->

Klank- helingavond donderdagavond 15-04

Lees meer -->

Mindfulness cursus start maandagavond 26-04

Lees meer -->