Voetreflex na de bevalling

Na de geboorte van de baby kan de voetreflexzone massage ervoor zorgen dat het fysieke lichaam sneller hersteld. Ook kan het helpen bij een postnatale depressie, of ter voorkoming daarvan, wanneer de vrouw deze ervaring heeft gehad bij een vorige zwangerschap. Door de voetreflexbehandeling kan het lichaam zich sneller herstellen. Klachten zoals bekkeninstabiliteit, rugklachten en vermoeidheid zullen sneller herstellen (eventueel in combinatie met klanktherapie).

Behandeling bij overtijdse zwangerschap

Ook kun je op de voet bepaalde punten masseren waardoor je de baarmoeder prikkelt. Dit kan er dan voor zorgen dat een bevalling begint. Bepaalde reflexpunten worden dan gestimuleerd die de baarmoeder doen samentrekken.

Voetreflexologie bij baby’s

Baby’s vinden het heerlijk om gemasseerd te worden. Ze staan nog erg open en reageren daardoor heel snel op een behandeling. De behandeling is dan ook maar heel kort. Voetreflexologie kan helpen bij onrustige baby’s, huilbaby’s, maar ook als de kinderen vaak verkouden zijn, reflux of oorontsteking hebben, of last hebben van darmkrampjes.

Meer informatie over voetreflex:

  • Informatie voetreflextherapie, klik dan hier
  • Voetreflexcursus, klik dan hier
  • Voetreflex tijdens zwangerschap, klik dan hier
  • Voorbeelden te behandelen klachten, klik dan hier
  • Als u interesse heeft of vragen, kunt u bellen naar 06-40806851, 06-19729253 of e-mailen naar info@praktijkzielsgeluk.nl

 

Agenda

Gratis online Webinar "Cel Gezondheid" woensdagavond 12-01, dinsdagavond 25-01 en woensdagavond 09-02

Lees meer -->

Klank- helingavond woensdagavond 19-01 en donderdagavond 17-02

Lees meer -->

Mindfulness cursus start maandagavond 10-01 en Online dinsdagavond 11-01

Lees meer -->