Helende reis

De Helende Reis d.m.v. trance (hypnotherapie) en/of NLP

Helend reizen: je onbewuste leidt je door je lichaam, leidt je naar negatieve, belemmerende en/of ziekmakende informatie.

De Helende Reis is een bijzonder krachtige manier om negatieve, belemmerende en/of ziekmakende informatie uit de cellen te verwijderen. Deze informatie is meestal onbewust aanwezig, maar bepaalt wel ons hele leven, met de bijbehorende conflicten, verstoringen en frustraties. In de praktijk komt het erop neer dat we samen moeiteloos, laag voor laag, steeds dieper in het bewustzijn verzinken. Net zolang tot we de kern, de essentie van het bewustzijn bereikt hebben. Daarna vindt er een allesomvattend vergevingsproces plaats en zijn de cellen bevrijd van negatieve ballast. Deze bevrijding voelt geweldig en brengt meteen al een holistisch genezingsproces op gang! Nogmaals, het gaat vanzelf en je hoeft er niets voor te kunnen of te doen. Het werkt in principe bij iedereen.

Wat is het effect van een Helende Reis?

Bij de Helende Reis vindt er genezing en heling plaats op het diepste niveau, dat is op cellulair niveau en in de kern van het bewustzijn. De resultaten zijn opzienbarend en veelal blijvend.

Voor wie is de Helende Reis geschikt?

De Helende Reis is een prachtig instrument om de meest uiteenlopende verstoringen, ziekten, klachten en innerlijke conflicten radicaal en in een kort tijdsbestek op te lossen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan chronische angsten, depressies en verdriet, verwerkingsproblemen na scheiding en verlies van dierbaren, overspannenheid, ‘burn out’, leer- en concentratiestoornissen, relatieproblemen, emotionele en/of seksuele remmingen, langdurige pijnklachten, ‘M.E.’ en vele ziekten.

De Helende Reis is ook buitengewoon geschikt voor kinderen en volwassenen met gedragsstoornissen en opvoedkundige problemen. En verder voor iedereen die meer plezier en vreugde wil ervaren in het leven!

NLP (neurolinguistische psychologie), klik dan: hier

Agenda

Gratis online Webinar "Cel Gezondheid" dinsdagavond 11-05 en woensdagavond 19-05

Lees meer -->

Klank- helingavond woensdagavond 12-05

Lees meer -->

Mindfulness cursus start maandagavond 31-05

Lees meer -->