Voorwaarden Praktijk Zielsgeluk

  • AFSPRAAK MAKEN

kan per email: info@praktijkzielsgeluk.nl of telefonisch contact met Natasja tel: 06-40806851 of Bob tel: 06-19272925.

Afspraken na het eerste bezoek, wanneer u akkoord gaat met het behandelplan maakt de therapeut 1 of meerdere vervolgafspraken met u.

Wijziging van afspraken: Als u een afspraak niet kunt nakomen, wilt u dit dan zo spoedig mogelijk aan ons melden? Wij kunnen in dat geval de gereserveerde tijd aan een andere patiënt geven. Wij brengen geen kosten voor de gereserveerde tijd in rekening als u op werkdagen tenminste 48 uur tevoren uw afspraak wilt wijzigen. In alle andere gevallen zijn wij helaas genoodzaakt de gereserveerde tijd aan u door te berekenen. U krijgt dan een nota thuis die u binnen 14 dagen dient te voldoen

Spoed behandelingen: In geval van een pijnklacht of een acute andere klacht kunt u altijd z.s.m. bij ons terecht (meestal dezelfde dag en in ieder geval binnen 4 werkdagen. We zullen er alles aan doen om u z.s.m. van dienst te zijn. Wij vragen u wel om in dat geval zo vroeg mogelijk te bellen voor een afspraak. Meestal kunt u aan het einde van het normale programma geholpen worden.

Aan het einde van een consult wordt er CONTANT afgerekend en ontvangt U een nota, die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Bij uitzondering kunt u het bedrag van het consult binnen 14 dagen na consultdatum overmaken op ING rekening: IBAN nr: NL60INGB0002751703, t.n.v. N.S. Borsje-Maeyer, natuurgeneeskundig therapeut, o.v.v. het notanummer.

Als u de nota niet contant betaald in het consult, dient u de nota binnen 14 dagen betaald te hebben. Bent u te laat met betalen, d.w.z. 14 dagen na de consultdatum, willen wij u erop attenderen dat we samenwerken met een incassobureau, t.w. Medicas.

Agenda

Gratis online Webinar "Cel Gezondheid" woensdagavond 12-01, dinsdagavond 25-01 en woensdagavond 09-02

Lees meer -->

Klank- helingavond woensdagavond 19-01 en donderdagavond 17-02

Lees meer -->

Mindfulness cursus start maandagavond 10-01 en Online dinsdagavond 11-01

Lees meer -->