Therapeutische massage – reflexologie – klanktherapie – resonantietherapie

Klanktherapie – resonantietherapie – gecombineerd met massage:

Ik had al heel lang pijn in mijn rug: dan weer ischias met doorstraling naar m’n been, dan weer pijn in de onderrug, pijn tussen de schouderbladen of pijn in m’n nek. Heel vaak ben ik bij fysiotherapeuten geweest, moest veel behandelingen ondergaan. Vaak was ik met de behandelingen niet tevreden en moest ik regelmatig weer terugkomen. Sinds ik bij Natasja ben geweest, is mijn rug ontspannen en heb ik geen klachten meer. Onderhoudend kom ik terug bij Natasja zodat mijn rugspieren ontspannen blijven(1 x in de 2 maanden en soms kom ik zelfs een half jaar niet bij haar). De behandelingen zijn heel ontspannend. Met massage en diverse trillinginstrumenten behandeld ze mijn rug, armen en nek. Ik ben blij dat ik de klankmassage bij Natasja heb ontdekt!

Pijnlijke heup en bovenbeen:

Door een operatie had ik een pijnlijke heup en bovenbeen gekregen. De operatie is al jaren terug. Ik heb voor de pijnklachten o.a. fysiotherapie gehad, maar de klachten werden niet minder. Een vriendin vertelde me over klanktherapie. Zij laat zich elke twee maanden een keer verwennen door Natasja met voetreflex- en klanktherapie. Zij voelt zich hierdoor veel energieker. Ook heeft ze geen last meer van spierspanningen. Dus door haar enthousiasme heb ik ook contact gezocht met Natasja.
Tijdens de eerste behandeling voelde ik al verandering in mijn bovenbeen. Na de derde behandeling heb ik ook geen heupklachten meer. Ik kan weer lopen als een kievit.
Ook ik laat me nu af en toe verwennen met klanktherapie en voetreflex. Ik slaap door de therapie beter en ook hoef ik ’s nachts minder uit bed om te plassen. Mijn humeur is beter (ik had eerst veel last van hormonale schommelingen), maar sinds de behandelingen heb ik hier veel minder last van.

Tennisarm:

Sinds langere tijd had ik last van een stijve nek en een (volgens de dokter) een tennisarm. Na een hormooninjectie was de arm niet verbetert. Via een kennis hoorde ik bijzondere verhalen over Praktijk Zielsgeluk. Ik heb een afspraak gemaakt met Natasja. Al tijdens de eerste behandeling voelde ik verbetering, zowel in mijn nek (kon ik al veel verder draaien) als in mijn arm. Ze heeft me drie keer behandeld en ik heb geen last meer gehad. Wel heb ik besloten om af en toe bij haar terug te komen om mijn spieren los te maken. Je voelt echt meteen enorm veel verschil. Het voelt als een jas uitdoen.

Pijnlijke rechter arm:

Ik had begin dit jaar erg veel last van mijn rechter arm, hij deed zeer en mijn hand en vingers tintelden hevig!

Een vriend wees mij op triggerpoint massages en daar ben ik via internet naar gaan zoeken bij mij in de buurt. Zo kwam ik eind april bij Praktijk Zielsgeluk uit in Purmerend van Natasja Borsjé, wat mij meteen aantrok door de naam van haar praktijk, ik wist meteen dat ik daar moest zijn!

Natasja legde meteen de vinger op het probleem van mijn rechter bovenarm (ik liep al een hele tijd met die pijnlijke arm). Hierna zijn we via behandelingen en gesprekken aan de gang gegaan. Natasja behandelde mij met massage, een stemvork en met een klankschaal over mijn arm.

Zo heeft zij mij ook nog een paar behandelingen voor haar hele mooie grote gong laten staan, dat was een geweldige ervaring omdat geluid door mijn lichaam te voelen resoneren, en dat heel indringend en helend werkt. Na enige behandelingen waren de pijn en de tintelingen in mijn arm verdwenen, wat een verademing!

Natasja en ik, klikken erg goed, zodat ik daarna, de MIR-methode behandelingen ben gaan doen, omdat ik mijn systeem wilde opschonen, omdat dat nu bij mij, en deze bijzondere tijd past.

En zo maakte Natasja een afgestemd protocol en begon ik met het benoemen en rondjes draaien op mijn handen. Even een klus, maar ja ik deed het voor mijzelf!

Na een paar weken heeft zij mij weer behandeld, want zij deed een voetreflexzone behandeling erbij, en stelde een nieuw protocol samen, omdat er al enige dingen waren veranderd in mij: er konden benoemingen weggelaten worden en andere kwamen erbij,… die kwamen nu aan de oppervlakte!

En raad eens wat! Nu op dit moment is het zo rustig in mij, dat ik dit allemaal achterwege kan laten, ik voel mij ook geweldig en mocht er iets zijn waar ik tegenaan loop, dan is het zo simpel!

Herkennen en loslaten via de MIR- methode.

Natasja je bent een lieverd , Veel liefs, Yolanda, Zaandam

Pijnlijke spieren, huid en vage andere klachten:

Als iemand me aanraakte, ervaarde ik dat al snel als pijnlijk. Door mijn vermoeidheid en pijnlijk lijf deed ik weinig of geen leuke dingen meer. Natasja heeft me begeleid met mijn voeding aan te passen en met detoxen. Daarnaast heb ik zes weken lang een behandeling van haar gehad met klanktherapie en massage. In het begin was ik na de behandeling echt super moe. Maar na de vierde behandeling voelde ik me opknappen. Mijn huid werd steeds minder pijnlijk.
Inmiddels ben ik een halfjaar verder en ik heb veel meer energie gekregen. Ik werk weer en na het werk heb ik genoeg energie over om nog leuke dingen te doen.

Overbelaste achillespees:

Na veel looptrainingen heb ik een overbelaste achillespees gekregen. Mijn teamgenootje vertelde over de behandeling die zij had gehad voor pijnlijke rug. Ze was gevallen tijdens een wedstrijd en had een rugspier verrekt. Ze had veel pijn. Al na één behandeling had ze bijna geen last meer.
Ik heb me drie keer laten behandelen en mijn achillespees blessure was over.
Bedankt!

Lang bestaande pijn aan ellenboog:

Al bijna een halfjaar heb ik me door de fysio aan mijn ellenboog laten behandelen. Mijn ellenboog bleef pijn doen bij het sporten. Ik kon hierdoor niet voluit met wedstrijden meedoen. Al na de eerste behandeling door Natasja had ik bijna geen last meer en kon ik weer voluit met wedstrijden meedoen. Ik heb me drie keer laten behandelen. Daarna was, de al lang bestaande blessure, totaal over. Super fijn. Natasja heeft me al eerder behandeld aan een enkelblessure. Deze was door de behandelingen ook weer snel hersteld. De volgende keer ga ik met een blessure sneller naar Natasja.

Reuma en krachtverlies:

Ik had al lang pijn en weinig kracht in mijn handen. Ik kon al maanden geen huishouden meer doen. Een pan vasthouden was al te pijnlijk. Al na de eerste behandeling gebeurde voor mij een wonder. Ik kon weer zelf koken, groente snijden (wat voorheen mijn man moest doen) en kon weer wat huishouden was. Ik ben zo blij. Na drie keer behandelen kon ik weer bijna alles. Ik laat me nu iedere maand een uurtje behandelen om bijna geheel pijnvrij dingen te kunnen doen.

Eetbuien:

Al jaren lang last van emotie eten. Al na de eerste behandeling voelde ik me emotioneel sterker en lichamelijk beter. Ik heb geen eetbuiten meer gehad. Het is heel fijn om met Natasja, tijdens de behandeling, te praten. Ze geeft me goede tips die ik goed kan toepassen. Als ik het even niet lekker gaat, dan mag ik haar altijd een whatsappje sturen en ze helpt me direct. Ik ben nu vier keer bij haar geweest. Ze heeft me behandeld met voetreflex en klanktherapie. Ik kan beter voor mezelf opkomen en slaap ook beter. Ik ben blij met haar begeleiding. In een maand tijd ben ik 7 kg afgevallen. Ik ben super enthousiast en vertel veel over haar aan mijn vrienden. Mijn vriendin is inmiddels voor pijnproblemen bij haar geweest en ze is ook erg goed behandeld. Ik zeg het voort.

Agenda

Gratis online Webinar "Cel Gezondheid" woensdagavond 12-01, dinsdagavond 25-01 en woensdagavond 09-02

Lees meer -->

Klank- helingavond woensdagavond 19-01 en donderdagavond 17-02

Lees meer -->

Mindfulness cursus start maandagavond 10-01 en Online dinsdagavond 11-01

Lees meer -->