Avontuurlijke geest

Een ware avontuurlijke geest betekent dat we ons gedragen als een kind.

Vol vertrouwen lopen we stap voor stap uit de duisternis van het woud naar de regenboog van het licht; we worden het onbekende in getrokken door ons gevoel van verwondering.

Avontuur heeft eigenlijk niets te maken met plannen en routes, programma’s en organisatie.

Als we het nieuwe en onbekende maar ingaan met het vertouwen van een kind, onschuldig en open en kwetsbaar, kunnen zelfs de kleinste dingen van eht leven het grootste avontuur worden.

Kennis staat vast, maar de zoektocht naar persoonlijk weten is heel, heel riskant.

Niemand kan er garanties voor geven. Je hebt gegarandeerd een langdurig avontuur, waarbij je alle kans hebt te verdwalen en je doel nooit te bereiken. Maar één ding is zeker: het zoeken naar jezelf zal je helen bij je groei.

Gegarandeerd zal je groeien. Er zijn gevaren, je zult offers moeten brengen; elke dag ga je het onbekende in , niet in kaart gebracht terrein, en je hebt geen houvast aan een kaart of gids. Ja, er zijn miljoenen gevaren en je kunt afdwalen en je kunt de weg kwijtraken, maar dat is de enige manier om te groeien.

Onzekerheid is de enige manier om te groeien, het gevaar trotseren is de enige manier om te groeien, de uitdaging van het onbekende aannemen is de enige manier om te groeien.

Agenda

Online Webinar Cel Gezondheid dinsdagavond 08-04

Lees meer -->

Klank- helingavond donderdagavond 15-04

Lees meer -->

Mindfulness cursus start maandagavond 26-04

Lees meer -->