Medische laboratorium onderzoeken

 
 

– GEZONDHEID – GEZOND ZIJN – VITAAL – STERK – BALANS – ENERGIEK –

 
 
Verschillende medische laboratorium onderzoeken
 
Ter ondersteuning van een diagnose of voor preventief onderzoek bieden wij diverse mogelijkheden voor laboratoriumonderzoek.
 
Wij werken samen met diverse onafhankelijke medische en betrouwbare laboratoria in Nederland, Noorwegen en de Verenigde Staten.
 
U kunt bijvoorbeeld denken aan:

 

Bloedonderzoek d.m.v. vingerprik: voor een duidelijk beeld te krijgen van de Celgezondheid, inzichten over immuunsysteem, spijsverteringsenzymen, gasstofwisseling van de cellen, vetzuurstofwisseling, verzuring, of vitamine opgenomen kunnen worden de cel).

Bloedonderzoek d.m.v. vingerprik: onderzoek naar voedingstekorten of te veel aan bepaalde essentiële voedingstoffen (vitaminen en/of mineralen) in bloed door middel van een vingerprik.

 

 
Bloedonderzoek d.m.v. vingerprik: stressbestendigheid (zenuwstelsel): onderzoek om inzichten te krijgen over mentale overbelasting, darm-brein-as werking, voeding voor het brein.
 
Bloedonderzoek d.m.v. vingerprik: hormonale gezondheid.
 
Haaronderzoek: voor het vaststellen van een zware metalenbelasting (o.a. kwik, lood en koper of een tekort aan mineralen (o.a. magnesium, zink en selenium).
 
Ontlastingsonderzoek bij darmklachten (o.a. darmflora, ontstekingen, gisten/schimmels als candida en parasieten, alvleesklierwerking, galzuren).
Ontlastingsonderzoek op glutenintolerantie: inzichtelijk maken van ontstekingsmarkers, werking immuunsysteem  lekkende darm syndroom.

 

 
Bespreken van de uitslag van het laboratoriumonderzoek/ vervolgconsult  laboratoriumonderzoek: 
In de praktijk of via online zoom:
Het vervolgconsult wordt meestal na 3 tot 4 weken na het eerste consult gepland. Met u wordt de voortgang van de behandeling geëvalueerd en eventuele laboratoriumonderzoeken besproken. Het behandelplan wordt aan de hand hiervan aangepast of ongewijzigd voortgezet. Het vervolgconsult duurt meestal een halfuur.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Wij staan u graag te woord.
Telefoonnummer Natasja Borsje 06-40806851; email: natasjapraktijkzielsgeluk@gmail.com

Agenda

Gratis online Webinar "Cel Gezondheid" dinsdagavond 11-05 en woensdagavond 19-05

Lees meer -->

Klank- helingavond woensdagavond 12-05

Lees meer -->

Mindfulness cursus start maandagavond 31-05

Lees meer -->