Klankheling avonden

Praktijk Zielsgeluk organiseert klankheling-, mindfulness- en meditatie avonden

Woensdagavond 19-01 en Donderdagavond 17-02 , locatie Weerwal 18  in Purmerend, aanvang 19.30 uur

Een diep ontspannende klankbelevingsavond

Rustgevend voor Body & Mind

een bijzonder kado voor jezelf

Veel mensen zijn op zoek naar momenten van rust, stilte, lichamelijke en geestelijke ontspanning: een avond als deze met diep resonerende klanken, Mindfulness en Meditatie kan hou helpen om tot een diep rust te komen.

  • Liggend (of zittend) genieten van geleide meditaties door Bob of Natasja. Bob en Natasja zijn meditatie- en mindfulness leerkrachten, psycho- hypnotherapeuten. Door hun rustige uitstraling en stem kun je je mee laten nemen in een rustige staat van zijn. Van rustgevende effect hebben velen vaak dagen effect.
  • Tibetaanse- en kristallen klankschalen, gongen en andere instrumenten.

Alle cellen in ons lichaam resoneren op de helende klanken, waardoor spanningen, stress en negatieve emoties ons lichaam kunnen verlaten. Het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt hierdoor gestimuleerd, waardoor ontspanning van alle spieren en weefsels en rust in je hoofd.

Doel van de avonden is dat iedereen zich, in volkomen veilige sfeer, diep kan ontspannen en de rust die ervaren wordt, meegenomen kan worden naar huis. Het effect van de klankheling duurt ongeveer 48 uur.

Voor deze avond vragen wij een bijdrage van € 25,- p.p. (bij een kleine groep) ; is de groep groter dan 7 personen, dan is de bijdrage € 22,- p.p.

De avond begint om 19.30 uur tot ca. 21.00 uur. De deur gaat open om 19.15 uur. Aan het eind wordt er in stilte, of luisterend naar een verhaal, nog nagenoten van de ontspannende sensatie in lichaam en hoofd.

Doe jij ook mee? Aanmelden kan via onderstaande contactgegevens.

Je kunt een dikkere mat, tuinkussen of slaapzak meenemen, zodat je comfortabel kunt liggen. Er zijn yogamatjes, kussentjes, dekentjes aanwezig. Heb je rugklachten dan is er ook een zachte massagetafel waarop je comfortabel kunt liggen of zitten.

  • Klankmassage, klik dan hier
  • Klanksprookjes voor kinderen, klik dan hier
  • Mindfulness & meditatie avonden, klik dan hier
  • Mindfulness & meditatie cursus, klik dan hier

Interesse of vragen? U kunt bellen of een bericht sturen naar Natasja: 06-40806851, Bob: 06-19729253 of e-mailen naar natasjapraktijkzielsgeluk@gmail.com; bobpraktijkzielsgeluk.nl of de website email: info@praktijkzielsgeluk.nl

Agenda

Gratis online Webinar "Cel Gezondheid" woensdagavond 12-01, dinsdagavond 25-01 en woensdagavond 09-02

Lees meer -->

Klank- helingavond woensdagavond 19-01 en donderdagavond 17-02

Lees meer -->

Mindfulness cursus start maandagavond 10-01 en Online dinsdagavond 11-01

Lees meer -->