Klankheling avonden

Praktijk Zielsgeluk organiseert klankheling-, mindfulness- en meditatie avonden

Donderdagavond 27-05, locatie Weerwal 18  in Purmerend, aanvang 20.00 uur

Een diep ontspannende klankbelevingsavond

een bijzonder kado voor jezelf

Veel mensen zijn op zoek naar momenten van rust, stilte, lichamelijke en geestelijke ontspanning: Klankbeleving, Mindfulness en Meditatie kan u hiermee helpen.

  • Liggend genieten van geleide meditaties door Bob of Natasja, meditatie- en mindfulness leerkrachten en hypnotherapeuten.
  • Tibetaanse- en kristallen klankschalen, gongen en andere instrumenten.

Alle cellen in ons lichaam resoneren op de helende klanken, waardoor spanningen, stress en negatieve emoties ons lichaam kunnen verlaten. Het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt hierdoor gestimuleerd, waardoor ontspanning van alle spieren en weefsels en rust in je hoofd.

Doel van de avonden is dat iedereen zich, in volkomen veilige sfeer, diep kan ontspannen en de rust die ervaren wordt, meegenomen kan worden naar huis. Het effect van de klankheling duurt ongeveer 48 uur.

Voor deze avond vragen wij een bijdrage van € 25,- p.p. (bij een kleine groep) ; is de groep groter dan is de bijdrage € 22,- p.p.

De avond begint om 19.30 uur tot ca. 21.00 uur. De deur gaat open om 19.15 uur. Aan het eind wordt er in stilte, of luisterend naar een verhaal, nog nagenoten van de ontspannende sensatie in lichaam en hoofd.

Doe jij ook mee? Aanmelden kan via onderstaande contactgegevens.

Je kunt een dikkere mat, tuinkussen of slaapzak meenemen, zodat je comfortabel kunt liggen. Er zijn yogamatjes, kussentjes, dekentjes aanwezig.

  • Klankmassage, klik dan hier
  • Klanksprookjes voor kinderen, klik dan hier
  • Mindfulness & meditatie avonden, klik dan hier
  • Mindfulness & meditatie cursus, klik dan hier

Interesse of vragen? U kunt bellen of een bericht sturen naar Natasja: 06-40806851, Bob: 06-19729253 of e-mailen naar natasjapraktijkzielsgeluk@gmail.com; bobpraktijkzielsgeluk.nl of de website email: info@praktijkzielsgeluk.nl

Agenda

Gratis online Webinar "Cel Gezondheid" donderdagavond 03-06, woensdagavond 09-06, dinsdagavond 15-06

Lees meer -->

Klank- helingavond

Lees meer -->

Mindfulness cursus start maandagavond 14-06

Lees meer -->