Klankconcerten

Praktijk Zielsgeluk organiseert klankheling, mindfulness- en meditatie avonden.

Data: Donderdagavond (nog nader te bepalen), locatie Weerwal 18  in Purmerend speciale klankbelevingsavond.

Liggend genieten van de Tibetaanse- en kristallen klankschalen, gongen, Sjamaanse trommel, oceandrums, rainsticks en andere instrumenten.

Alle cellen in ons lichaam resoneren op de helende klanken, waardoor spanningen, stress en negatieve emoties ons lichaam kunnen verlaten. Het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt hierdoor gestimuleerd, waardoor ontspanning van alle spieren en weefsels en rust in je hoofd.

Tijdens deze avond verzorgen Natasja en Bob ook een aantal geleidenmeditaties op een bepaald thema (iedere klankhelingavond een ander thema).
Veel mensen zijn op zoek naar momenten van rust, stilte, lichamelijke en geestelijke ontspanning: Klankbeleving, Mindfulness en Meditatie kan u hierbij helpen.

Voor deze avond vragen wij een bijdrage van € 25,- (kleine groep is de groep groter dan is de bijdrage € 22,-). De avond begint om 19.30 uur tot ca. 21.00 uur. De deur gaat open om 19.15 uur.

Aanmelden via onderstaande contactgegevens.

Wilt u lekker liggen, dan is het fijn om zelf een dik matje mee te nemen.

  • Klankmassage, klik dan hier
  • Klanksprookjes voor kinderen, klik dan hier
  • Mindfulness & meditatie avonden, klik dan hier
  • Mindfulness & meditatie cursus, klik dan hier

Als u interesse heeft óf uw heeft vragen, dan kunt u bellen naar 06-40806851, 06-19729253 of e-mailen naar info@praktijkzielsgeluk.nl

Agenda

Presentatie Cel Gezondheid dinsdagavond 09-02

Lees meer -->

Mindfulness cursus start maandagavond 08-03

Lees meer -->